fbpx
-4%

Apple AirPods Pro – Ægte trådløse øretelefoner

11 på fjernlager


Apple AirPods Pro – Ægte trådløse øretelefoner med mik. – i øret – Bluetooth – aktiv støjfjerning – for 10.2-inch iPad; 10.5-inch iPad Air; iPad mini 5; iPhone 11, 8, X, XR, XS, XS Max

AirPods Pro er designet, så de kan give dig Aktiv støjreduktion med en altomsluttende lyd og Transparent lyd, så du kan høre, hvad der sker omkring dig. Den individuelle tilpasning sikrer, at de er behagelige at have på hele dagen. Ligesom med AirPods er det nemt og hurtigt at forbinde AirPods Pro med din iPhone eller dit Apple Watch. Og de er klar til brug med det samme.

Bestil inden 01 hour and 47 minutes på lagervarer, og forvent at få din ordre afsendt i dag.

DKK 2.274,00 DKK 2.375,00

11 på fjernlager

Product price
Additional options total:
Order total:

Sød magi i dine ører

AirPods Pro er designet, så de kan give dig Aktiv støjreduktion med en altomsluttende lyd og Transparent lyd, så du kan høre, hvad der sker omkring dig. Den individuelle tilpasning sikrer, at de er behagelige at have på hele dagen. Ligesom med AirPods er det nemt og hurtigt at forbinde AirPods Pro med din iPhone eller dit Apple Watch. Og de er klar til brug med det samme.

Aktiv støjreduktion

AirPods Pro er utroligt lette øretelefoner med støjreduktion, som lukker larmen fra dine omgivelser ude, så du kan fokusere på det, du lytter til. Aktiv støjreduktion tilpasser sig hele tiden dit øres geometri og øreproppernes pasform, så verden omkring dig bliver stille, og du kan koncentrere dig fuldstændigt om din musik, din podcast eller din telefonsamtale.

Transparent lyd

Aktivér Transparent lyd, så lukker dine AirPods Pro op for verden udenfor, så du kan høre, hvad der sker omkring dig. De ind- og udadrettede mikrofoner gør det muligt at slukke for silikone­proppernes lydisolerende effekt, så alting lyder og føles naturligt, når du f.eks. snakker med folk omkring dig.

Redesignet komfort og tilpasning

Sammen med dine AirPods Pro får du tre sæt forskellige koniske ørepropper, så du kan få en individuel tilpasning. De tilpasser sig udformningen af dit øre og sørger for, at dine AirPods Pro sidder godt fast og slutter helt til, så du kan få enestående støjreduktion.

Fantastisk lydkvalitet

En specialudviklet driver med stort udsving og lav forvrængning giver en god bas. Den supereffektive forstærker med stort dynamisk område producerer ren og utroligt klar lyd, samtidig med at den giver længere batteritid. Og takket være Adaptiv EQ bliver musikken finjusteret til udformningen af dit øre, så du får en altomsluttende og ensartet lydoplevelse.

Endnu mere af det gode

Den Apple-designede H1-chip giver lydbehandlingen en ultrakort latenstid. Og staven på dine AirPods Pro har en tryksensor, der gør det nemt at styre musik og opkald og skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Funktionen Meddel beskeder gør, at Siri kan læse dine beskeder højt i dine AirPods. Og med Deling af lyd kan du og en ven dele den samme lydstream på to sæt AirPods, så I kan spille et spil, se en film eller lytte til en sang sammen.

EAN: 190199247000 Varenummer (SKU): 995430499 Kategori:
ProduktbeskrivelseApple AirPods Pro – ægte trådløse øretelefoner med mik.
ProdukttypeÆgte trådløse øretelefoner – Bluetooth
KompatibilitetiPhone, iPad, iPod, Mac
Anbefalet brugTransportabel elektronik
Yderligere funktionerTrådløs audiodeling
HovedtelefonmodellerI øret
Trådløs teknologiBluetooth
Bluetooth-versionBluetooth 5.0
LydudgangsmodusStereo
LydeffekterAdaptive EQ
Aktiv støjfjerningJa
KontrolapparatBesvar/afslut, afspil/pause, næste/foregående nummer, audiotransparens, ANC til/fra
Intelligent assistentSiri
Designet for10.2-inch iPad (7. generation); 10.5-inch iPad Air (3. generation); 10.5-inch iPad Pro; 12.9-inch iPad Pro; 9.7-inch iPad (5. generation, 6. generation); 9.7-inch iPad Pro; iPad Air 2; iPad mini 4; 5; iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE, X, XR, XS, XS Max; Watch

Baseret på 0 anmeldelser

0.0 samlet set
0
0
0
0
0

Kun indlogerede kunder, der har købt dette produkt, kan give en anmeldelse.

Der er endnu ingen anmeldelser.

Du kunne også være interesseret i...

0