fbpx
-5%

Garmin vivofit jr

2 på fjernlager


Garmin vívofit jr – Activity tracker with band – broken lava – monochrome – Bluetooth – 17.5 g

Mød vívofit jr. – aktivitetstrackeren designet særligt til børn. vívofit jr. er svømmevenlig, skal aldrig lades op og motiverer dine børn til at holde sig i gang. Børnene vil elske den kompatible app for dens sjove mobile eventyrsti, som de kan låse op. Forældrene kan bruge appen til at holde øje med børnenes daglige antal skridt og aktivitetsminutter, tildele daglige opgaver og endda uddele virtuelle belønninger. Alt betjenes fra forældrenes mobilenhed.

DKK 475,00 DKK 499,00

2 på fjernlager

Product price
Additional options total:
Order total:

Børnevenligt og holdbart design

vívofit jr. er perfekt til små energibundter og har et behageligt, holdbart armbånd i ét stykke, som børn kan tage af og på. Fås i sjovt, livligt design, som dit barn kan have det på overalt fra frikvarteret til træningen, ja, selv i poolen og i sengen. Batteriet virker et år, der kan udskiftes af brugeren, så genopladning er ikke nødvendig.

Din personlige forældreassistent

vívofit jr. kan administreres af forældrene ved hjælp af den kompatible app. Fra appen kan du tilføje flere børn og se data for deres skridt, søvn, daglige aktiviteter og daglige opgaver, når den automatisk synkroniseres med din smartphone. Tildel daglige opgaver, find ud af, hvor mange belønningsmønter hvert barn har, og inviter hele familien til at konkurrere i en daglig skridtkonkurrence – alt sammen fra din Apple eller Android smartphone.

Hold styr på de daglige opgaver

Slip for diskussioner om huslige opgaver ved at lade vívofit jr. gøre arbejdet for dig. Forældre kan tildele daglige opgaver fra smartphone-appen, og børn kan se på deres armbånd, at de har nye opgaver at udføre. De kan indstilles til at opdatere hver dag eller hver uge – perfekt for børn, der har brug for en påmindelse om at børste deres tænder og rede deres seng. Og for unge mennesker, der kan lide at trække tiden ud, kan du indstille en opgavetimer, så vívofit jr. kan minde dem om, at det er tid til at lave lektier eller tage tøj på.

Ekstra beløning for det hårde arbejde

vívofit jr. gør det let at motivere og belønne børn. Hvis børnene når deres daglige mål på 60 minutters aktivitet, modtager de sjove facts, og der låses op for en mobil eventyrsti, hvilket inspirerer børnene til at gøre deres bedste hver dag. Når de praktiske gøremål er klaret, modtager børnene virtuelle mønter, som de kan samle og derefter udveksle for belønninger, I har aftalt, for eksempel 30 minutters ekstra skærmtid, eller at en ven må sove hos dem.

EAN: 0753759158156 Varenummer (SKU): 991980469 Kategori:
Generelt
ProdukttypeAktivitetssporer
Understøttet værtsenheds-OSiOS, Android
SporingsdataTid, søvnaktivitet, trin taget
BærestilHåndled
FeedbacktypeAudiovarsel, visuelt interface
UrdisplayJa
Indstillede målJa
FunktionerPedometer
Skærm
TypeMonokrom
Opløsning64 x 64 pixler
Dimensioner (bredde x højde)10 mm x 10 mm
Konnektivitet
Trådløs grænsefladeBluetooth 4.0
Batteri
TeknologiLitium
ModelCR1632
Køretid (op til)12 måned(er)
Rem
NavnBånd
FarveBrudt lava
Mål og vægt
Bredde50.8 mm
Længde136 mm
Vægt17.5 g
Diverse
Præ-loadet softwareTime, Date
BeskyttelseVandtæt
Garanti1 års garanti
Miljømæssige parametre
Maks. dybde for vandmodstand50 m

Baseret på 0 anmeldelser

0.0 samlet set
0
0
0
0
0

Kun indlogerede kunder, der har købt dette produkt, kan give en anmeldelse.

Der er endnu ingen anmeldelser.

0