fbpx
-15%

Philips Hvid med grå nuancer Mundskylning HX8331

2 på fjernlager


Lige så vigtigt som at børste tænderne er det at rengøre ordentligt imellem dem. Det er et faktum, at 20-40 % af tændernes overflade er mellem tænderne. Men mange synes, det er besværligt at rengøre med tandtråd, og mange opgiver det ganske enkelt. Den unikke teknologi i AirFloss Ultra presser mikrodråber af luft og vand eller mundskyl ind mellem tænderne under højt tryk, hvilket rengør og fjerner plak meget effektivt. AirFloss Ultra er klinisk dokumenteret lige så effektiv som tandtråd, men er mindre tidskrævende og nemmere at bruge. Det gør det nemt at opbygge en sund vane.

 

Philips Sonicare AirFloss Pro/Ultra HX8331 – Mundskylning – hvid med grå nuancer
Bestil inden 01 hour and 55 minutes på lagervarer, og forvent at få din ordre afsendt i dag.

DKK 639,00 DKK 750,00

2 på fjernlager

Product price
Additional options total:
Order total:

Sundere tandkød

Hvis man ikke rengør mellem tænderne, samles der bakterier, som medfører dårlig ånde og blødende tandkød (tandkødsbetændelse). Blødende tandkød gør det let for bakterierne i munden at trænge ud i kroppens blodomløb. Ifølge Philips Sonicares seneste SIFO-undersøgelse har mere end 40 % af befolkningen blødende tandkød mindst en gang om måneden. De fleste betragter ikke blødende tandkød som noget farligt, men det er dokumenteret, at tilstanden har en indflydelse på vores mest almindelige hjertesygdomme, f. eks. blodpropper i hjertet.

Op til 99,9% bedre bekæmpelse af plak

I en undersøgelse af patienter med mild til moderat tandkødsbetændelse fjernede AirFloss Ultra op til 99,9 % af plakken fra de behandlede områder. I undersøgelsen blev der anvendt et antibakterielt mundskyllemiddel.

Hjælper med at forebygge huller

Ved at fjerne plak, som man ikke rammer under tandbørstningen, hjælper AirFloss Ultra til med at forhindre, at der opstår huller på svært tilgængelige steder i din mund.

Unik luft- og mikrodråbeteknologi

De klinisk dokumenterede resultater er mulige takket være luft- og mikrodråbeteknologien, der rengør lige så effektivt mellem tænderne som tandtråd.

Mundstykke med høj ydeevne

Det nye AirFloss Ultra-mundstykke med høj ydeevne forstærker effekten af Philips’ luft- og mikrodråbeteknologi, så den bliver mere effektiv end nogensinde før.

Tilpasning af tredobbelt luftpust

Du kan tilpasse strålen i AirFloss Ultra med enkelt, dobbelt eller tredobbelt pust for hvert tryk på aktiveringsknappen.

Renser på blot 60 sekunder

Med AirFloss Ultra kan du rengøre hele munden på mindre end 60 sekunder om dagen. Vælg pustefrekvens (enkelt, dobbelt eller tredobbelt), hvis du ønsker at benytte den automatiske indstilling. Eller vælg pustefrekvensen manuelt ved selv at aktivere knappen (trykke og slippe).

Frisk og ren med mundskyllemiddel

Fyld beholderen på håndtaget op med mundskyl eller postevand, ret spidsen mod mellemrummet mellem tænderne, og tryk på knappen. Kan anvendes sammen med antibakterielt mundskyl for en ekstra frisk følelse.

Start en sund vane helt nemt

Rensning mellem tænderne er meget vigtigt for den generelle mundsundhed. AirFloss gør det nemt at rense dybere mellem tænderne og hjælper til at udvikle en sund vane.

EAN: 8710103712916 Varenummer (SKU): 991841287 Kategori:
Generelt
ProdukttypeMundskylning
KategoriOralpleje
KønBegge køn
FarveHvid med grå nuancer
Specielle FunktionerLuft og mikrodråbe-teknologi, autosprængningstilstand, 3 intensitetsniveauer
Indstilliinger, styringerog indikatorer
IndikatorerBatteriniveau
Diverse
Body Design FunktionerBatteriniveauindikator
Inkluderet tilbehørAirFloss Pro/Ultra-håndtag
AirFloss Pro/Ultra-dyse
Multi-volt oplader
Kraft
StrømforsyningBatteri
BatteriteknologiLitiumion
BateriopladningJa
BatteritidOp til 3 uger
Fuld opladningstid24 timer
Producentgaranti
Garanti2 år

Baseret på 0 anmeldelser

0.0 samlet set
0
0
0
0
0

Kun indlogerede kunder, der har købt dette produkt, kan give en anmeldelse.

Der er endnu ingen anmeldelser.

0