fbpx
-7%

Philips Sort/ sølv Trimmer QP6510

1 på fjernlager


Philips OneBlade er et revolutionerende multiværktøj, som kan trimme, style og barbere alle skæglængder med ét og samme barberhoved. Nu slipper du for at anvende forskellige værktøjer og gå igennem flere trin for at pleje dit skæg. OneBlade klarer det hele.
Philips OneBlade Pro QP6510 – Trimmer – trådløs – sort/ sølv

DKK 464,00 DKK 500,00

1 på fjernlager

Product price
Additional options total:
Order total:

OneBlade – en helt ny teknologi inden for barbering

OneBlade er en ny teknologi inden for barbering og trimning, som gør det muligt, at du kan trimme, style og barbere alle typer af stubbe og skæglængder med ét enkelt værktøj. Skærebladene indeni bevæger sig utroligt hurtigt – 200 omdr. pr. sekund. Det gør, at OneBlade er utrolig effektiv. Du kan barbere alt fra skægstubbe til langt skæg i ét strøg. OneBlade barberer ikke helt lige så tæt som et barberblad, så du får ikke den samme glatte fornemmelse i ansigtet, men den er mere skånsom mod huden, samtidig med at den er utroligt effektiv, selv på lange skæglængder.

Trimning med OneBlade

Trim skægget til din favoritstil med den justerbare trimmekam. Du kan vælge mellem 12 forskellige indstillinger fra 0,5-9 mm til både korte stubbe og en lidt længere skægstil.

Styling med OneBlade

Få perfekte kanter og konturer med det dobbeltsidige barberblad. Du kan barbere skægget i alle retninger. Da OneBlade er lille og handy, kan du skabe kanter og konturer, præcis som du ønsker dem. Det er både hurtigt og nemt!

Barbering med OneBlade

OneBlade barberer ikke for tæt og beskytter på den måde din hud – også på sarte områder. Desuden klarer den uden problemer alle skæglængder uden at trække i skægstråene, og uden at det sætter sig fast og tilstopper skæreelementerne.

Barberbladene er konturfølgende

OneBlade følger ansigtets konturer, hvilket gør barberingen eller trimningen effektiv og bekvem på alle områder.

Dobbeltsidet skær

OneBlade følger ansigtets konturer, så du effektivt og behageligt kan barbere alle områder. Brug den dobbeltsidede kniv til at style dit kanter og skabe rene linjer ved at bevæge kniven i alle retninger.

Justerbar trimmekam til 12 længder medfølger

Den justerbare trimmekam har 12 længdeindstillinger, fra 0,5 mm til 9 mm. Det gør, at du kan eksperimentere med forskellige skægstile med præcision.

OneBlade er bygget til at holde længe

OneBlade er bygget til at holde længe, men for at bevare skærebladenes optimale resultat skal bladene skiftes hver fjerde måned. Du kan bestille barberblade online, når du har brug for dem! Hvis du registrerer dig på Philips MyOneBlade, får du desuden specialtilbud på barberbladene.

EAN: 8710103785040 Varenummer (SKU): 991764370 Kategori:
Generelt
ProdukttypeTrimmer – trådløs
BrugTør, våd
KategoriHårfjernelse
KønMænd
FarveSort/ sølv
Indstilliinger, styringerog indikatorer
IndikatorerBatteriniveau, batteriopladning
Diverse
Driftsautonomi60 min.
Inkluderet tilbehørPræcisions kam
Kraft
Belastningsevne5.4 W
Spænding100 – 240 V
BatteriteknologiLitiumion
BateriopladningJa
Fuld opladningstid1 time
Producentgaranti
Garanti2 år

Baseret på 0 anmeldelser

0.0 samlet set
0
0
0
0
0

Kun indlogerede kunder, der har købt dette produkt, kan give en anmeldelse.

Der er endnu ingen anmeldelser.

0