fbpx
-4%
,

Philips Steam&Go GC362

2 på fjernlager


Philips Steam&Go GC362 – Håndholdt stof damper – 1300 W
Med Philips Steam & Go steameren kan du opfriske din garderobe og forlænge tøjets levetid. Damp alt fra blonder til kashmir trøjer, uldjakker og gardiner uden at skulle finde strygebrættet frem eller risikere brandmærker. Takket være den opvarmede dampplade kan du trykke steameren direkte mod beklædningen og derfor lettere fjerne rynker. Du kan også steame både vandret og lodret. Det kompakte design sammen med den varmetætte stofpose gør steameren perfekt til din weekend eller forretningsrejse. Bon Voyage!

Bestil inden 00 hours and 51 minutes på lagervarer, og forvent at få din ordre afsendt i dag.

DKK 599,00 DKK 625,00

2 på fjernlager

Product price
Additional options total:
Order total:

Vandret og lodret dampning

Denne stofdamper kan bruges lodret såvel som vandret, hvilket gør det lettere for dig at få adgang til alle områder og få bedre resultater. Stofdampen er fleksibel og den kraftfulde damp fjerner effektivt rynker og folder – selv på vanskelige områder som manchetter og kraver.

Opvarmet steamerplade

Takket være den opvarmet steamerplade med SmartFlow-teknologi kan du trykke stofdamperen på beklædningsgenstanden og få et endnu bedre resultat. Den varme steamerplade har en optimal temperatur, hvilket gør den sikker på alle materialer og forhindrer samtidig våde pletter på tøjet.

Konstant dampsky

Mængden af damp, som steameren producerer bestemmer hvor kraftfuld den er. Jo mere damp der er, desto hurtigere og bedre resultaterne. Denne steamer har en konstant dampsky på 24 g / min.

Børstetilbehør

Med den varmebeskyttende handske kan du være sikker på at du aldrig brænder dig på den varme damp. Ved at bruge tilbehørsbørsten på tykkere beklædningsgenstande som jakker og frakker kan dampen nemt trænge gennem fibrene i stoffet, hvilket resulterer i et jævnt og fint resultat. Tilbehørsbørsten er også perfekt til at opfriske tykkere gardiner.

Kan bruges på sarte materialer

Stofdamperen kan bruges på alle stofmaterialer og er perfekt til vanskelige og sarte materialer som kashmir og silke. Steamerpladen kan trygt presses mod tøjet uden risiko for brandmærker.

Behøver ikke et strygebræt

Med en steamer slipper du for alt besværet og problemerne med et strygebrættet. I stedet kan du steame dit tøj hurtigt og nemt direkte på bøjlen.

Kompakt design

Takket være det kompakte design er steameren behagelig at holde og let at bruge. Du kan nemt pakke den i en taske og den er perfekt til at tage med på en weekendtur eller en forretningsrejse.

Aftagelig vandbeholder på 70 ml

Med en større vandbeholder på 70 ml kan du dampe et helt outfit, før du skal fylde den med vand. Når der ikke er mere vand, skal du blot fjerne vandbeholderen og fylde den under vandhanen.

2,5 m ledning

Med en ledning på 2,5 meter kan du nemt bruge din steamer der hvor det passer dig – på badeværelset, i soveværelset eller i din walk-in garderobe.

EAN: 8710103835189 Varenummer (SKU): 993269271 Kategorier: ,
Generelt
ProdukttypeHåndholdt stof damper
DamptypeKonstant damp
Kontinuerlig damping24 g/min
Lodret dampJa
Volumen for vandbeholder på varmekedel0.07 liter
Aftagelig vandtankJa
Opvarmningstid på varmekedel1 min.
Løbende genopfyldningJa
Indikatorer
Klar/Damp-indikatorJa
Inkluderet tilbehør
Inkluderet tilbehørBørstepåsætning
Beskyttende handske
Opbevaringspose
Diverse
Ledningslængde2.5 m
Kraft
Belastningsevne1300 W
Spænding220 – 240 V
Mål & vægt (forsendelse)
Bredde (forsendelse)38 cm
Dybde (forsendelse)15 cm
Højde (forsendelse)12.8 cm
Producentgaranti
Garanti2 år

Baseret på 0 anmeldelser

0.0 samlet set
0
0
0
0
0

Kun indlogerede kunder, der har købt dette produkt, kan give en anmeldelse.

Der er endnu ingen anmeldelser.

0