fbpx
-10%
,

Samsung Galaxy A50 6.4″ 128GB 4G Orange

2 på fjernlager


Samsung Galaxy A50 – Smartphone – dual-SIM – 4G LTE – 128 GB – microSDXC slot – GSM – 6.4″ – 2340 x 1080 pixels – Super AMOLED – RAM 4 GB (25 MP frontkamera) – 3x bagkamera – Android – Koral

Kom tættere på alt det, der er vigtigt, med Galaxy A50’s 6,4″ Infinity-U-display. Skærmen dækker fra kant til kant, og takket være FHD+-opløsning og sAMOLED-farver kan du dykke endnu dybere ned i det, du vælger at kigge på.

DKK 2.249,00 DKK 2.499,00

2 på fjernlager

Product price
Additional options total:
Order total:

En skærm, der lader dig se mere

Kom tættere på alt det, der er vigtigt, med Galaxy A50’s 6,4″ Infinity-U-display. Skærmen dækker fra kant til kant, og takket være FHD+-opløsning og sAMOLED-farver kan du dykke endnu dybere ned i det, du vælger at kigge på.

Flot design

Galaxy A50 er i et stilrent design. Den er skabt til at ligge perfekt i din hånd, og med 3D-glasstic på bagsiden og en fingeraftrykslæser placeret i skærmen får du glatte, grænseløse kurver hele vejen rundt.

Triplekamera, der fanger hvert et øjeblik

Galaxy A50’s triplekamera består af et ultrawide kamera med 123-graders vinkel, et kamera med 25 MP (F1.7), der giver lyse og kontrastrige billeder hele dagen, og et 5MP-dybdekamera, som lader dig justere afstanden.

Tre veje til det perfekte billede

Tre kameraer, som lader dig fange livet, mens du lever det. Få mere med på dine billeder, og få skarpe, farverige og detaljerede billeder uanset de skiftende lysforhold i løbet af dagen og natten. Du kan også fremhæve dit motiv endnu mere ved at sløre baggrunden.

Scene Optimizer – tag billeder, der er værd at dele

Ét billede er alt, hvad der behøves. Uanset om du fotograferer et uforglemmeligt måltid eller din store kærlighed, kan Scene Optimizer genkende og fremhæve motivet takket være kunstig intelligens, så du får præcis den rette mængde lys, kontrast og detaljer i alle dine billeder.

Flaw Detection hjælper dig til at tage det perfekte billede

Flaw Detection fanger øjenblink, slør og modlys og giver dig en chance for at tage billedet om, så det bliver perfekt denne gang.

Vis dig fra din bedste side

Det er meningen, at man skal se godt ud på selfies. 25MP-kameraet på telefonens forside fremhæver intensiteten i dine billeder taget i dagslys og trækker mere lys ind, når mørket falder på, så du får optimale selfies uanset tid på døgnet. Og med Selfie-fokus kommer du til at stå lige i rampelyset, ved at baggrunden sløres en smule.

Fremhæv din personlighed

Nu har du endnu større muligheder for at udtrykke dig selv. Skab dine egne personlige emojis, og send dem til dine venner for at vise, hvordan du har det. Oplev alle mulighederne med personlige stickers, filtre og forskellige stempler, og skab endnu sjovere billeder.

Dit fingeraftryk er nøglen

Galaxy A50 er udstyret med højteknologisk, biometrisk autentifikation. Fingeraftrykslæseren på skærmen scanner og genkender dit fingeraftryk, så kun du og ingen andre skal kunne trykke på og låse den op med kun én bevægelse.

Batteriet, der bevarer styrken

Tanken er, at du skal kunne leve dit liv – derfor har du brug for en telefon, der kan holde trit med dig. 4000mAh-batteriet giver dig kraft nok til at streame, surfe, spille og dele. Og skulle det alligevel opgive at følge med dig, er det nemt at oplade det med Galaxy A50’s 15W-hurtigoplader.

Skabt til at fokusere

One UI hjælper dig til at fokusere på det, der er vigtigt. Hardwaren og softwaren samarbejder og giver dig lynhurtig adgang til indhold og funktioner. Det hele for, at du skal kunne gøre det, du har brug for at gøre, endnu nemmere. Vælg Night Mode, som giver en behagelig oplevelse om aftenen. Med klare og intuitive visuelle indslag kan du nu bruge din telefon som den naturligste ting i verden.

EAN: 8801643794699 Varenummer (SKU): 994129902 Kategorier: ,

Baseret på 0 anmeldelser

0.0 samlet set
0
0
0
0
0

Kun indlogerede kunder, der har købt dette produkt, kan give en anmeldelse.

Der er endnu ingen anmeldelser.

0