fbpx
-15%
,

Samsung Galaxy S10e 5.8″ 128GB 4G Hvid

1 på fjernlager


Samsung Galaxy S10e – Smartphone – dual-SIM – 4G Gigabit Class LTE – 128 GB – microSDXC slot – TD-SCDMA / UMTS / GSM – 5.8″ – 2280 x 1080 pixels (438 ppi) – Dynamic AMOLED – RAM 6 GB 10 Megapixel – 2x bagkameraer – Android – hvid prisme

DKK 4.039,00 DKK 4.750,00

1 på fjernlager

Product price
Additional options total:
Order total:

Infinity-O-displayet med det nye, virkelig grænseløse synsfelt

Samsung har elimineret forstyrrelser og skabt en cinematisk visuel oplevelse. Ved hjælp af præcis laserskæring har Samsung været i stand til diskret at skjule kameraet inde i skærmen uden at give køb på fotokvaliteten.

Skærmen i biografkvalitet, som du skal se for at tro på det

Næste generation af dynamiske AMOLED-skærme er HDR10+-certificeret og anvender Dynamic Tone Mapping til at præsentere forbløffende realistiske farver og kontraster i hver eneste scene – selv de mørke. Og den mere lysstærke skærm hjælper dig med at se alting tydeligt, selv i stærkt dagslys. Kombineret med stereohøjttalere og Dolby Atmos skaber det en virkelig opslugende oplevelse.

One UI forenkler måden, du bruger din telefon på

Samsungs styresystem har fået et intuitivt hovedeftersyn, så du kan koncentrere dig om det, der betyder noget for dig. Det er blevet rekonstrueret helt fra bunden, så du kan betragte og bruge din telefon på en måde, der føles helt naturlig.

Kameraer med teleobjektiv, vidvinkel og ultravidvinkel, der er effektive nok til at indfange og udtrykke din vision

Det stærke ultravidvinkelkamera på 16 megapixel med de nyeste teknologier giver dig plads til mere i hvert foto. Og kombineret med kameraerne med vidvinkel- og telefotoobjektiver på 12 megapixel kan du tage billeder med 2 gange optisk zoom inde og ude.

4K UHD-opløsning og HDR10+ giver optagelserne liv

Optag imponerende videoer, og afspil dem med samme detaljerigdom, som du oplevede i virkeligheden. HDR10+ og Dynamic Tone Mapping giver fyldige og ensartede farver og kontrast i hver scene.

Sceneoptimering er din intelligente genvej til fotos, der ser topprofessionelle ud

Den forbedrede sceneoptimeringsfunktion er en intelligent assistent, der genkender 30 populære motiver og træffer de vigtige beslutninger for dig. Local Tone Mapping justerer automatisk kameraindstillingerne ud fra motivet for at hjælpe dig til at tage det bedst mulige foto. Og hvis noget alligevel er gået galt, advarer fejlfindingsfunktionen dig.

Intelligens døgnet rundt – så den holder endnu længere

Galaxy S10e lærer dine daglige rutiner at kende og tilpasser sig efter dine behov. Ved at lukke apps, der ikke bliver brugt, holder kræfterne endnu længere, og den adaptive strømspareindstilling baserer strømforbruget på din dagsprognose.

Del ud af din store batterikapacitet

Samsung har udviklet S10e til, at du skal kunne dele ud af din batterikapacitet til Qi-certificerede enheder, fx en trådløs oplader. Der er ikke behov for kabler – bare læg enheden oven på din telefon. Nu kan du når som helst hjælpe en ven i batteriknibe eller vække dine earbuds.

Hurtigere trådløs opladning

Med den kraftfulde, hurtige trådløse opladning 2.0 kan Samsung Galaxy S10e lade batteriet helt op hurtigere end tidligere Galaxy-modeller, når den lades op med den trådløse Duo Pad. Og takket være opladerens indbyggede blæser behøver du ikke at bekymre dig om overophedning.

Høj lagringskapacitet og skalerbar hukommelse sørger for, at du altid har det vigtigste lige ved hånden

Slet, hvis du vil – men ikke, fordi du er nødt til det. Galaxy S10e har en imponerende lagringskapacitet. Og så kan du endda tilføje yderligere 512 GB med et microSD-kort.

Dual SIM giver dig øget fleksibilitet i form af to telefonnumre

Understøttelse af dobbelt SIM-kort gør det muligt at have to numre og dataplaner på Galaxy S10e. Når du ikke har brug for det ekstra SIM-kort, kan du bare tage det ud af SIM-bakken og erstatte det med et microSD-kort for at øge lagringskapaciteten.

Intelligent Wi-Fi og LTE giver dig hurtigere forbindelse til alt det indhold, du elsker

Del hurtigere, og oprethold en god forbindelse i offentlige miljøer – Wi-Fi 6 gør det intelligente Wi-Fi endnu hurtigere og modvirker Wi-Fi-bedrageri. Har du ikke et trådløst netværk i nærheden? Du kan stadig nyde godt af utrolige LTE-hastigheder på op til 2,0 Gbps og minimere buffering.

Kombinationen af stereohøjttalere og Dolby Atmos giver dig en biograflignende oplevelse

Lad dig rive med af den Dolby Atmos-optimerede lyd i stereohøjttalerne, som er kalibreret af AKG. Nyd det krystalklare, tredimensionelle lydbillede, den fantastiske afstemning og masser af effekt, som får dig til at føle dig som en del af din musik og dine film.

Vand- og støvtæt, så den kan holde til vind og vejr

Brug din telefon uden bekymringer i al slags vejr. Galaxy S10e er IP68-klassificeret, hvilket er den højeste standard for vand- og støvtæthed for mobile enheder.

Intelligent ydelse gør din telefon mere effektiv

Nu er det slut med at gå og spare på batteriet. Intelligent Performance Enhancer genkender dine mobilvaner og optimerer din interaktion med telefonen – den kan endda forudse dine behov og forhåndsindlæse dine mest brugte apps, så de starter op øjeblikkeligt.

EAN: 8801643692940 Varenummer (SKU): 994003171 Kategorier: ,
ProduktbeskrivelseSamsung Galaxy S10e – hvid prisme – 4G – 128 GB – TD-SCDMA / UMTS / GSM – smartphone
ProdukttypeSmartphone 4G
Producents modelnummerSM-G970F/DS
SkærmOLED-skærm – 2280 x 1080 pixels – 5.8″ – 438 ppi – Infinity-O Dynamic AMOLED – HDR
EgenskaberStereohøjttalere, dobbelt bagudvendt kamera, digital afspiller
ProcessorSamsung Exynos 2.7 GHz (8-kerners) – 64-bit
Hukommelse128 GB – RAM 6 GB
Understøttede hukommelseskortmicroSDXC åbning – op til 512 GB
OperativsystemAndroid 9.0 Pie
Bagkamera12 Megapixel – bredvinklet objektiv – f/1.5 & f/2.4 – fokus: automatisk
Andet bagkamera16 Megapixel – ultrabred synsvinkel-objektiv – f/2.2
Frontkamera10 Megapixel – bredvinklet objektiv – f/1.9 – automatisk
ServiceudbyderIkke specificeret
SIM-korttypeNano SIM
Antal SIM-kortDual-SIM
Trådløs grænsefladeNFC, Bluetooth, ANT+/ANT, Wi-Fi
SikkerhedsenhedFingeraftrykslæser, ansigtsgenkendelse
MeddelelsesserviceSMS, MMS
Stikforbindelser3,5 mm headsetstik, USB-C
TaletidOp til 1140 minutter
Trådløs opladningsstandarderWPC, PMA, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare
BeskyttelseStøvafvisende, vandtæt
FarveHvid prisme
Dimensioner (B x D x H)69.9 mm x 7.9 mm x 142.2 mm
Vægt150 g
SAR1,575 W/kg (krop) / 0,582 W/kg (hoved)

 

Baseret på 0 anmeldelser

0.0 samlet set
0
0
0
0
0

Kun indlogerede kunder, der har købt dette produkt, kan give en anmeldelse.

Der er endnu ingen anmeldelser.

0